venerdì 11 marzo 2011

Numele lui Dumnezeu



Cand a citit "Misterele Piramidelor din Mexic", cercetatorul Nasim Haramein a observat imaginea unui tetraedru intr-o sfera, gandind ca aceasta reprezinta adevarata geometrie, cea a realitatii .
Cand a inceput cercetarea a ramas surprins sa afle ca Dumnezeu, in traditia Iudaica nu este descris ca un batran cu barba ce sta pe un tron, ci de fapt ca acel tron are un tetraedru pe el."Si acolo erau 7 ingeri care radiau in interiorul tetraedrului. Mi-a devenit clar ca daca intelegi structura vidului....structura fundamentala a creatiei...o poti reproduce prin tehnologie care creaza un model rezonant intre geometria spatiului   (geometria vidului) si tehnologia insasi. Daca ati putea stabili o legatura directa cu Soarele, atunci a-ti putea descarca o cantitate imensa de energie.Se poate construi o mini-gaura neagra. Pentru a construi o astfel de mini-gaura neagra, sunt necesare cristale, care taiate corespunzator si care sa fie intr-o rezonanta corespunzatoare, ar fi singurul material cu care ai putea sa stabilesti acea legatura, molecula de cristal fiind de natura tetraedrica”-Nassim Haramein
Pe prefata Bibliei, cuvantul Dumnezeu este tradus din tetragrammaton. Tetra inseamna 4 si "grammaton" isi are radacinile in cuvantul gramatica. Acest lucru inseamna Yahweh.Aceasta inseamna, de fapt, grav, sau in terminologia actuala gravitatie".
Tetragrammaton -Dumnezeu sau Vidul denumit de Haramein  = "structura unui tetraedru care creaza un camp gravitational"
Ebraismul considera numele lui Dumnezeu prea sacru pentru a putea fi pronuntat. Pe de o parte sunt cei care sunt de parere ca pronuntarea Lui ar insemna o banalizarea a termenului folosit iar altii cred ca cei care cunosc numele adevarat al unei Fiinte Superioare ii slabeste din puterea acelei fiintei datorita uzantei termenului folosit din partea unei anumite persoane (gnomul Tremotino a fost invins de regina care i-a descoperit numele sau).
In cabala se afirma ca numai cel ce este cu adevarat initiat cunoaste numele adevarat al lui Dumnezeu,dar nu-l releva.Numele alternative cele mai frecvente atribuite lui Dumnezeu sunt:Ehedeh, El, El Adonai Tzabaoth, Iod, Elohim Giber, Elohim Tzabaoth, Iohin, Eloah Vadaath, Shaddai.
Aceste nume sunt folosite si in ritualele magice pentru a se putea implini anumite miracole.

Nessun commento:

Posta un commento