lunedì 11 febbraio 2013

Ezoterism si nebunie in timpurile naziste





Ritualul de initiere avea loc in castelul din inima Germaniei naziste, Wewelsburg, ales de H.Himmler (al doilea om ca putere in Germania nazista) , ca sediu al ritualurilor celor de la SS.; in fata altarului se prezenta un colonel de la SS si un cuplu de adepti nazisti caruia i se inmana o spada de catre „preotul pagan”-simbol necesar pentru adeziunea la confraternitatea SS, apoi painea si sarea simbol al rasei germane pe care toti isi luau angajamentul s-o protejeze; se primea in timpul ritualului si o copie a „bibliei naziste”. Casatoria lor reprezenta un act implinit al dogmei naziste; prin astfel de ritualuri se credea ca se putea avea acces la acea energie ariana. In turnul nord al castelului Wewelsburg era asa numita “sala a generalilor” de la SS unde se desfasurau o  serie de practici specifice. Scopul general era sa se creeze un fel de Vatican , un centru spiritual al celui de-al 3-lea reich. Podeaua este inscriptionata cu simbolul „soarelui negru”- simbol cosmic al unei forte ce porneste explozia din centru. In subteran se gaseste insa  o sala si mai plina de mistere...o sala numita walhala (in mitologie era locul unde erau ingropati razboinicii morti in batalii ) unde aveau loc o serie de ritualuri funerare ale oficialilor SS morti in bombardamente, dar si ceremonii mai “deosebite”; corpurile celor morti erau arse si cenusa era pastrata in cripta castelului; 12 persoane imbracate in negru se intalneau cu Himmler aici. In momentul adeziunii, fiecaruia i se dadea si un inel, simbol al ordinii cavaleresti. Aceste ritualuri aveau ca scop sa induca supunerea, actiuni suportate de catre participant,  cu o limitare bine sugestionata in a  pune intrebari asupra a ce avea de executat; se credea ca datorita acestora se punea in functiune o energie ce era canalizata spre partea de nord, loc primordial al vietii pentru nazisti. Pentru Himmler., a fi neamt insemna "sa incarnezi " spiritul antic german.

Membri principali SS-Schule Haus Wewelsburg 
Heinrich Himmler
Manfred von Knobelsdorff (Comandant)
Siegfried Taubert (Comandant)
Karl Elstermann von Elster, Stabsführer ( inlocuit apoi de Paul Hübner)
Walter Muller, Hauptsturmführer
Josef "Pepi" Schneid, Hauptsturmführer
Walter Franzius, architect
Karl Lasch
dr. Hans-Peter de Courdes
dr. Berhard Frank, SS-Comandant Obersalzburg
dr. Heinrich Hagel, medic si Obersturmbannführer
Wilhelm Jordan
Elfriede Wippermann

Ideologia nazista crede in existenta in trecut a gigantilor arieni, astfel intoarcerea la paganism se facea prin intermediul diverselor acte ritualice pentru a accede acele forte din trecut.
Teoria ghetii cosmice a lui Hans Hoerbiger, fizician nazist, devine teoria cosmologica a statului si e dezvoltata ca urmare a rasismului manifestat fata de Einsten care se stia, era evreu. Ea sustinea ideea ca intreg universul a luat nastere in urma unui bloc de gheata ce s-a lovit de soare, creind in acest mod big-bang-ul.
 Se pun in act controlul asupra sexualitatii, casatoriei si a banilor cu scopul implementarii si dezvoltarii credintei in rasa ariana. Asfel se iau in vizor aspectele psiho-fizice ce se pliaza cel mai bine pe deontologia nazista si ce tin cont de faptul ca  noua rasa sa exprime aspectul cat mai apropiat zeilor tata arieni; nasterile au ca scop purificarea propriei rase. Acesta urma sa fie rezultatul a ceea ce se numea a fi “impreunarea selectiva.”
In mijlocul padurii din inima Germaniei se gasesc “pietrele externe”, asa numitele “stonehenge” ale nemtilor. Este vorba de o serie de 5 megaliti cu forma stranie, ce pentru nazisti alcatuiau un loc sacru folosit in scopul actelor ritualice pagane. Din 1935 incep practicile ritualice  prin aportul autointitulatului expert in paganismul arian Carl Maria von Vilihut, ex oficial al armatei cu multe sedinte in spitalul de psihiatrie. Era un nebun cu idei cu totul iesite din comun, acesta autoconsiderandu-se a fi reincarnarea regilor arieni, spunandu-i lui Himmler ca se poate intoarce in timp cu 10000 de ani si chiar cu 228.000 de ani astfel incat sa-si aminteasca reincarnarile sale cat si credintele din era paleoliticului, perioada guvernata de stravechii arieni si creaturile specifice acelor epoci. Astfel s-a pus in act prin ajutorul acestuia paganismul nazist cu diverse formule magice, ritualuri, rugaciuni…
Salutul  “Heil Hitler!”  avea ca semnificatie pentru nazisti atat  inlaturarea raului din Germania, cat si unul de vindecare.

Nessun commento:

Posta un commento